Top ti grunde dine artikler er afvist

For at sikre, at få flere af dine artikler offentliggjort, skal du følge disse enkle retningslinjer og du vil have en bedre chance for at se dine artikler online.

1. emnelinjen er alle CAPS. Du bør kun udnytte det første bogstav i hvert ord. Store bogstaver betyder råbe.

2. forkert stavede ord og forkert grammatik. Sikre, at du læse og genlæse din artikel før du indsender det og tjekke for stavefejl.

3. artikel er for kort eller for langt. De fleste artikel websteder foretrækker artikler i området 500 til 700 word.

4. artikel er forkert formateret. Forskellige tekstbehandlingsprogrammer behandle tegn anderledes. Nogle gange en streg eller en apostrof vises som spørgsmà ¥ lstegn. Ved hjælp af en teksteditor er bedre end et tekstbehandlingsprogram.

5. alt for mange links. De fleste artikel websteder tillader links i forfatterens ressource boks men at have mere end en eller to vil få din artikel, faldt.

6. links i artikler. Ikke mange artikel websteder tillader links i teksten i artiklen. Det er bedst at bare have dem i den forfatter ressource box.

7. forkert bolding. Jeg kan forstå underpunkt bliver fed eller en lejlighedsvis word fed for fremhævelse. Men du bør ikke fed dine links.

8. forkert HTML. Sikre, at din HTML-især dine links er formateret korrekt. Jeg har set mange fejl, der gør dit link ineffektive. De mest almindelige fejl bruger en apostrof i stedet for et anførselstegn i starten og slutningen af linket og ikke lukke linket ordentligt.

9. artiklerne giver ikke mening. Dette er normalt forårsaget af forfattere ved hjælp af en form for en rotator eller synonymordbog ændre placering af sætninger eller ord, så at når du bruger en auto-submitter, artiklerne er forskellige på alle de forskellige artikel-websteder. Jeg forstår ræsonnementet har unikke artikler, men nogle af disse programmer virker ikke så godt som du ønsker.

10. indsendelse af annoncer i stedet for artikler. Det er bedst at skrive en artikel, der er relateret til dit produkt eller din web site i stedet for åbenlyst reklame uanset hvad det er du prøver at sælge.

Dette er ikke en all inclusive-liste og afspejler kun en mands observationer. Men jeg har omkring 10 forskellige artikel websteder og også nogle blogs, der accepterer artikler automatisk. Jeg skærmen artiklerne dagligt og disse er de retningslinjer, jeg bruger til at acceptere eller afvise artikler.

Jeg er lidt mildere på artikler indsendt til blogs. Jeg er tilbøjelig til at give links i teksten mere end rent artikel websteder som golfbane er mere acceptable i blog end i en artikel. Dette er bare min måde at tænke andre måske uenig.

Under alle omstændigheder, hvis du følger vejledningen ovenfor, jeg tror, at flere af dine artikler vil blive accepteret. Husk på at de fleste af artikel websteder har deres egne sæt af retningslinjer for indsendelse og du bør tjekke dem ud før du indsender. Happy markedsføring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.